Shkoder, Ekspozita e grupeve të mbrojtjes së fëmijëve ndaj dhunes psikologjike dhe fizike…

0
1559

“Stop dhunës psikologjike dhe fizike ndaj fëmijëve! Kjo ekspozitë pasqyron kontributin e grupeve të mbrojtjes së fëmijëve në shkollat 9-vjeçare në Guci, Bardhaj dhe Zues, si dhe të nxënësve të Shkollës “Liria” si qendër komunitare për promovimin e të drejtave të fëmijëve dhe ndërgjegjësimin e komunitetit për parandalimin e dhunës psikologjike dhe fizike ndaj tyre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here