Shkollat Zues, Guci, Bardhaj dhe Iliria ekspozite kunder dhunes ndaj femijeve

0
811

 

“Stop dhunës psikologjike dhe fizike ndaj fëmijëve”, ishte tema e ekspozites se hapur kete te enjte!

Ekspozita u pergatit nga nxenesit e shkollave 9-vjecare, Zues, Guci dhe Bardhaj si dhe shkolles “Iliria”! Drejtuesja e qendres se informimit te Bashkimit Europian, Shehiada Piraniqi, tha se aktivitete te tilla do te jene te vazhdueshme pergjate muajit dhjetor, muaj ky i cili i eshte dedikuar mbrojtjes se femijeve!

Kjo ekspozitë pasqyron kontributin e grupeve të mbrojtjes së fëmijëve në keto shkolla, si dhe promovimin e të drejtave të fëmijëve, ndërgjegjësimin e komunitetit për parandalimin e dhunës psikologjike dhe fizike ndaj tyre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here