Axhenda e kryeministrit per diten e shtune ne Shkoder

0
1352

Datë 9 Dhjetor 2017
Ora 8:00 Mengjes pune i Ministrave me institucionet e varësisë në Qark
Ora 9:30 KKT e hapur me pjesemarrjen e qytetareve, administrates qendrore e vendore (Te gjithe, Vendi: Kinemaja)
Ora 10:30 Nisje për inspektime, Kryeministri:
10:45 Inspektimi i investimeve në Spitalin e Shkodres (KM, Prefekti, Manastirliu, Bushati, Deputetet)
11:15 Nisja për Bushat
11:30 Inspektim i Nënstacioni Elektrik në Bushat (KM, Prefekti, Gjiknuri, Bushati, deputetet)
12:00 Nisja për Stajke
12:10 Inspektimi Shkollës së re të Stajkës (KM, Prefekti, Nikolla, Bushati, deputetet)
12:30 Nisja për Kosmaç
12:40 Drekë në familjen fermere te Hajrush Mollja (KM, Bushati, Niko)
13:30 Nisja per Vaun e Dejës
14:00 Inspektimi i punimeve te Unazes se re (Beneti) dhe vijim per Inspektimi i HEC Vau Dejës (KM, Prefekti, Gjiknuri, Bushati, deputetet)
14:30 Nisja për Pukë
15:30 Inspektimi i Rilindjes Urbane të Pukës (Qendra, Shëtitorja, Fasadat, rikualifikimi i liqenit të Pukës, 24 banesat e reja dy-katëshe për të pastrehët) (KM, Kryetari Bashkise Puke, Prefekti, Gjiknuri, Bushati, deputetet)
16:00 Inspektimi i Gjimnazit të ri Sabah Sinani dhe e Palestrës së re (KM, Prefekti, Nikolla, Bushati, deputetet)
16:30 Bashkëqeverisja me njerëzit: Prezantimi i platformës për Shqipërinë që Duam në Palestrën e re (Te gjithe, kapaciteti 2000 persona)
17:30 nisja për në Tiranë

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here