Takim sensibilizues me te rinjte e Shkodres, marrin pjese zv/ministrja Kospiri dhe Jaku…

0
764

 

Ne kuader te 16 diteve te aktivizmit, organizohet takim sensibilizues me te rinj te qytetit! Te pranishme edhe zv/Ministrja e shendetesise Bardhylka Kospiri dhe zv/Ministrja Ardiana Jaku!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here