Thursday, June 1, 2023
Home Politikë Kryeprokurori i ri, Meta: Çdo hap i njëanshëm sjell pasoja

Kryeprokurori i ri, Meta: Çdo hap i njëanshëm sjell pasoja

0
619

Presidenti  Ilir Meta deklaron se është pëgjegjësi ekskluzive e Kuvendit zgjedhja e prokurorit të përgjithshëm dhe nënvizon rëndësinë e respektimit të kushtetutës.

Në konferencën e përbashkët për shtyp me presidentin Vujanoviç Meta u pyet për cështjen e kryeprokurorit dhe përgjigjja ishte kjo:

 Është  përgjegjësi ekskluzive e Kuvendit të Shqipërisë. Është e rëndësishme të respektohet kushtetuta e fryma e saj, e të ketë një dialog të shpejtë e të përgjegjshëm dhe të bazuar mbis standarde transparente për zgjidhjen e kësaj çështje pasi çdo hap i njëanshëm  nuk do të ndihmonte konsolidimin e pavarësisë

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here