Sunday, May 28, 2023
Home Aktualitet Meta jep përgjigjen e pyetjes: Pse nuk dekreton Helidon Bendon në krye...

Meta jep përgjigjen e pyetjes: Pse nuk dekreton Helidon Bendon në krye të SHISH?

0
1020

 

Pyetja: Prej 30 tetorit vendi nuk ka një drejtues të SHISH, A ka rezerva presidenti për propozimin e kryeministrit për emrin e Helidon  Bendos? Pse nuk e dekreton?

Ilir Meta: “Duhet të kemi në konsideratë një vendimarrje e tillë është e rëndëishme dhe presidenti duhet të jetë i bindur që një vendimmarrje përfundimtare forcon pavarësinë e efikasitetin e një institucioni kaq të rëndësishëm

Deklarata e Presidentit Meta ne konferencen e perbashket me presidentin e Malit te Zi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here