Shembja e objekteve tek ish-konvikti i shkolles se ndertimit, debate mes banoreve dhe bashkise Shkoder…

0
2105

Debate mes banoreve dhe Bashkise Shkoder tek ish- konvikti i shkolles se ndertimit. Bashkia do te prishe disa objekte per ndertimin e nje qendre funksionale, ndersa banoret kundershtojne duke thene se i frikesohen shembjes se godines se ish- konviktit ku banojne.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here