Sunday, May 28, 2023
Home Politikë Seanca dëgjimore për prokurorin, LSI: Komisioni i Ligjeve është i paligjshëm

Seanca dëgjimore për prokurorin, LSI: Komisioni i Ligjeve është i paligjshëm

0
570

 

Kryetarja e LSI-së Monika Kryemadhi deklaron “Komisioni i Ligjeve është totalisht i paligjshëm. Nuk e dimë me cfarë targeti e bën, Komisioni i Ligejve nuk është KLP”

Sot në Komisionin e Ligjeve është parashikuar dëgjesa e kandidatëve për prokuror.

“KLP duhej të ishte ngritur që në shkurt, mars dhe kjo jo për faj të opozitës por të një shoqërie civile”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here