Zhvillohet ne Grand Hotel Europa takimi me teme “Forcimi i rolit te shoqerise civile, studenteve te drejtesise dhe medias”

0
941

“Forcimi i rolit te shoqerise civile, studenteve te drejtesise dhe medias ne monitorimin e zbatimit te reformes ne drejtesi” eshte tema e nje takimi qe po zhvillohet me “Grand Hotel Europa”!

Qellimi i takimit eshte informimi i te rinjve mbi hallkat qe drejtesia kalon per zbatimin e reformes ne drejtesi, si dhe ndryshimet kushtetuese qe ndodhin!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here