Ne Shkoder, per here te pare zhvillohet Konferenca Mjekesore!

0
1223

Ne kete konference Urdheri i mjekut nderon 3 mjeke me çertefikate mirenjohje..

Zylija Kraja

Leonard Kçira dhe Agron Agollin…

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here