Tuesday, December 11, 2018

Festat shtojnë fluksin në Kapshticë, në 24 orë kanë hyrë 7296 shqiptarë

330
0

Edhe gjatë mëngjesit të sotëm në pikën doganore të Kapshticës ka pasur fluks e emigrantëve të cilët kthehen në Shqipëri për të kaluar festat e fundvitit.

Vetëm gjatë 24 orëve të fundit në këtë pikë doganore kanë hyrë në territorin shqiptar 7296 shtetas, ndërsa kanë dale 3059.

Nddërkohë kanë hyrë në Shqipëri 788 shtetas të huaj dhe kanë dalë 408.

LEAVE A REPLY