Qeveria “Rama 2”: Per familjet ne nevoje matesit e ujit do te vendosen falas

0
207

Në kuadër të reformës së ujit të pijshëm, qeveria shqiptare e cila zhvilloi sot mbledhjen në Lezhë ka marrë një vendim, që për të gjitha familjet në nevojë matësit do të vendosen falas.

Rama: Nga ana tjetër janë edhe disa projekte ujësjellësish. Duhet të shkojë deri në fund reforma e ujit, sot ne kemi miratuar edhe një vendim me rëndësi për subvencionimin e kontratave nga shteti dhe vendosjen falas të matësve për familjet në nevojë. Është një masë brenda reformës.

 

 

LEAVE A REPLY