Friday, January 18, 2019

Fëmija 3 vjeç mbytet në lumin Kir

1020
0

 Një fëmijë 3 vjeçar është gjetur i mbytur në lumin Kir në Shkodër. Kanë qenë kalimtarë të rastit të cilët kanë gjetur fëmijën dhe kanë njoftuar familjarët.

Familjarët kanë dërguar me urgjencë fëmijën në spital por megjithë ndihmën e shpejtë i vogli nuk ka mundur të mbijetojë.

LEAVE A REPLY