Interesi i vizitorëve e turistëve për Shqipërinë sa vjen e zgjerohet. Përveç vendeve të lindjes si Polonia e Çekia, tashmë dhe mediat skandinave i kanë bërë reklamë Shqipërisë dhe zonave tërheqëse.

Pikërisht një artikull të tillë ka zgjedhur kryeministri Edi Rama për të përshëndetur ditën e sotme dhe për t’iu uruar ndjekësve të tij një ditë të mbarë.
MIRËMËNGJES 😀
dhe me këtë lajm për Shqipërinë turistike në mediat skandinave, ju uroj një ditë të mbarë 🌹”, shkruan Rama.

Rama fb

LEAVE A REPLY