Librarite e qytetit te Shkodres, jane freskuar serish me librat me te rinje ne treg. Propozimi per kete fundjave jane 3 libra tejet te ndryshem dhe domethenes

 

Bardhyl Demiraj vjen me librin e tij me te fundit       qe titullohet “Areali kulturor i veriut ne shek XVI-XIX”. Ne kete monografi i permbahemi  nje koncepti te diferencuar “kulturor” duke u perqendruar ne fushen e  produktit intelektual. Provincen administrative kishtare, ne arqipeshkevine e Shkupit si dhe kongresin e manastirit.

“Gjyshja ime te pershendet dhe te kerkon ndjese”, ky eshte libri qe sjell autori i best sellerave boteror  Frederik Backman.Autori me ironi te thelle dhe emocionuese, personazhet e librave te tij i çoi tel lexuesit e me shume se 40 vendeve te botes. Libri ne fjale flet per Elsen, vajzen 8-vjecare e cila ne shkolle cilesohet si shume e pjekur per moshen e saj..Elsa dhe gjyshja e saj jane personazhet qe kane mahnitur boten

Davit Ëialliams sjellin e dyte te librit “Femijet me te keqinj ne bote”.A nuk jeni te merzitur me femijet e mire, doni te takoni femijet me te keqinj ne bote. Atehere per te gjithe vogelushet, ju ftojme te perjetoni nje liber ndryshme i cili ne fund do te sjelle mesazhe kuptimplota per cdo kend.

LEAVE A REPLY