Pastrimin e përroit ne qendren e Oblikes, administratori i njesise administrative Ana e Malit, Arben Ceni, e quan vetem si fillimi i punes per pastrimin e gjithe kësaj zone kufitare. Ai thote se ne kete mjedis u mbollen edhe disa peme, u vendosen edhe stola, nderkohe qe projekti do te vazhdoje  me sistemimin e perronit. Ceni thote se jane edhe dy vatra problematike ne kete zone, siç eshte perroi i Obotit, ku do te ndërhyhet pasi gjendja eshte teper e rende nga mbeturinat:

Ceni thote se eshte bere kompletimi i fshatrave me kontinere per hedhjen e mbeturinave dhe dy here ne jave, te henen dhe te premten vjen automjeti i transportit per ti marre:

Administratori i Ana e Malit, Aben Ceni, thote se eshte nderhyre me aksion edhe tek dogana Muriqan ku krahas pastrimit u be dhe mbjellja e pemeve, ndaj kërkon qe Bashkia Shkoder dhe Drejtoria Rajonale e Arsimit te organizojne edhe nje tjeter aksion ne kete zone, per te përfunduar fazen e pare te pastrimit te territorit.

LEAVE A REPLY