Kryeministri Edi Rama gjatë takimit me drejtorët e ALUIZNI-t dhe Hipotekave ka kërkuar që brenda 30-60 ditëve cdo zyre e shtetit përpos faktit që duhet të ofrojë shërbim për qytetarët duhet që të jetë e pastër dhe e rregullt.

“Keni shumë pak kohë për të zgjidhur përfundimisht edhe çështje banale, që janë pamja, pastërtia, rregulli, sjellja formale. Nuk mund të ketë zyra shteti pis, që kur hyn nuk merr vesh i pari të dytin, kjo nuk duhet të diskutohet në harkun e 30-60 ditëve, në asnjë zyrë ku u shërbehet njerëzve” deklaroi ai.

LEAVE A REPLY