Emerohët drejtori i ri Hipotekës në Shkoder dhe ai eshte Zamir Leka një nga anëtaret e PS  në Velipojë.

Ditën e djeshme Ministria e Drejtësisë bëri publike emërimet e drejtuesve të Hipotekave në disa qytetet të Shqipërisë.

Kryeministri paralajmëroi se pasi të fitonte zgjedhjet, do të hapte konkurs për drejtues të institucioneve kyçe në administratë. Zgjedhjet i fitoi i vetëm, ndërsa ende pa u betuar qeveria e re, Rama filloi të shkarkonte drejtuesit e Hipotekave, spitaleve, burgjeve.

LEAVE A REPLY