Monday, July 6, 2020

Moti i Keq, Policia Rrugore mesazh për drejtuesit e mjeteve

328
0

Policia Rrugore u kërkon drejtuesve të mjeteve që të tregojnë kujdes maksimal gjatë qarkullimit për shkak të motit të keq në vend.

“Drejtoria e Policisë Rrugore  apelon për të gjithë  drejtuesit e mjeteve që qarkullojnë në të gjitha akset rrugore në qarqe, të tregojnë kujdes maksimal, të moderojnë shpejtësinë, mos kryejnë parakalime të gabuara, të vendosin rripin e sigurimit, kaskat mbrojtëse për biçikletat dhe motoçikletat,  si dhe mos drejtojnë mjetin nën ndikimin e alkoolit.

Ndërkohë në zonat malore, policia Rrugore porosit drejtuesit e mjeteve që të mos qarkullojnë asnjëherë pa pasur me vete zinxhirët për akullin dhe dëborën, kur kjo kërkohet nga patrullat e Policisë.

Në rast nevoje telefononi  menjëherë në numrat pa pagesë 112 e 129  dhe do të ndihmoheni nga  Patrullat e Policisë Rrugore dhe ato të Përgjithshme”.

LEAVE A REPLY