Ne pjesën me te vështire te rrugës se Velipojës, Hoxha: Loti i trete përfundon brenda muajit maj

0
1827

Punimet për ndërtimin e rrugës Shkoder – Velipoje janë përqendruar ne segmentin me te vështirë te saj, qe kalon nga Mali – Kolaj deri ne Qafe Shtiqen, rreth 4 km. Inxhinieri, Fatmir Hoxha, thote se ky segment eshte i teri shkëmbor:

Duke i bere nje përshkrim te punimeve, Hoxha thote se qarkullimi i automjeteve neper kete segment do te jete shume me i lehte se me pare, pasi edhe kthesat jane evituar:

Volumi i punes se kryer deri tani, garanton qe segmenti nga Dajçi dhe deri tek rruga e Rrjollit  te perfundojne brenda muajit maj, me qellim qe te jete  gati per sezonin veror turistik:

E ndersa rruga e Velipojes do te jete e re, ajo qe pak shpresa ka qe mos ndryshoje do te jete lëvizja e kafsheve serish edhe neper kete rruge. Kjo duket qarte edhe sot ne segmentet qe sapo jane asfaltuar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here