Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit Ardi Veliu takim ne Shkoder

0
1786

me strukturat e Drejtorisë Vendore të Policisë Shkodër.

Drejtori Vendor i Policisë, Gjovalin Loka:
Qindra telefonata mbështetje dhe falenderimi në 24 orët e fundit nga qytetarët për zbardhjen e ngjarjes. Punuam në grup në bashkëpunim të fuqishëm me Prokurorinë.

Veliu:
Vlerësim për dy goditjet e fundit në kuadër të operacionit “Forca e Ligjit”.
Vlerësim për Drejtuesit dhe ekipin, për zbardhjen e ngjarjes me eksploziv.
Inkurajim për punën e policisë dhe mbështetje për rezultate të tjera
Inkurajim dhe vlerësim për bashkëpunimin e Prokurorisë së Shkodrës me Policinë, model që duhet shpërndarë dhe krijuar në çdo qark.

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë Veliu, zhvilloi edhe një takim me Prokurorin e Rrethit të Shkodrës, Anton Martini.

Martini ka vlerësuar bashkëpunimin me policinë vendore dhe punën profesionale të bërë bashkarisht për zbardhjen e ngjarjes.

Z. Veliu falënderoi Prokurorin për ndihmën dhe mbështetjen, duke theksuar se “puna jonë ka sukses kur punojmë bashkarisht”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here