Inaugurohet çerdhja me e re ne Shkoder, Ademi: Qe ne ditet e para jane regjistruar 22 foshnja

0
1337

Ambjenteve te kopeshtit “Tom Alimhilli” I eshte shtuar edhe nje cerdhe. Inagurimi I saj u be kete te premte nga vete numeri nje I bashkise Shkoder, Voltana Ademi. Ne fjalen e saj Ademi tha se numri i rregjistrimeve arrin deri ne 22 dhe e rendesishme qe ne keto 2 vite perveç dy kopshteve te reja eshte hapur edhe nje çerdhe.

Kjo eshte cerdhja e 4 qe bashkia Shkoder nderton ne kete mandate te saj 4-vjecar. Ndersa per banoret e kesaj zone, ndertimi I cerdhes ka qene tejet I nevojshem duke pare keshtu edhe nevojat qe komuniteti ka patur. Ademi tha se pergjate ketij viti ne focus te bashkise Shkoder jane jo vetem ndertimi I cerdheve dhe kopeshteve, por edhe mirembajta e tyre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here