Friday, March 31, 2023
Home Ekonomi Çoçoli: Paratë e shqiptareve, bankat po i investojnë jashtë

Çoçoli: Paratë e shqiptareve, bankat po i investojnë jashtë

0
528

Gazetari Fatos Çoçoli I ftuar në “Ekopolitikë”, thotë se bankat po i investojnë paratë e shqiptarëve jashtë vendit.

Brumbulli: Në periudhën 2005-2009 bankat e kanë ofruar kredinë në euro si më tërheqëse për të rritur treguesit e vet dhe për t’i shërbyer tregut.

Çoçoli: Depozitat e shqiptarëve dihet se kushtojnë. Riinvestohen në Evropë. Nuk ke shkelur ndonjë ligj.

Brumbulli: Euro do të riinvestohet në vendet e Bashkimit Evropian.

Çoçoli: Se interesi është më i lartë aty. Unë kam hallin si ekonomist dhe si qytetar, që paratë që vijnë nga depozitat e qytetarëve të riinvestohen këtu. Se kanë bërë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here