Monday, March 27, 2023
Home Politikë Marrëveshja për detit, burime nga Presidenca: Nuk është marrë Plotfuqishmëria

Marrëveshja për detit, burime nga Presidenca: Nuk është marrë Plotfuqishmëria

0
580

Bisedimet zyrtare midis Shqipërisë dhe Greqisë për zgjidhjen e problemeve dypalëshe dhe veçanërisht ndarjen e kufirit detar, duket se janë realizuar par dakordësinë e Presidentit të Republikës, Ilir Meta.

Burime nga Presidenca konfirmojmë se deri më tani nuk është kërkuar asnjë dokument për Plotfuqishmërinë nga kreu i Shtetit për marrëveshjen e detit me shtetin fqinj.

Pak ditë më parë, kreu i PDIU Shpëtim Idrizi tha se do të kërkonte informacion nga Presidenti nëse ishte marrë “Plotfuqishmëria” dhe nëse kjo nuk ka ndodhur do ta dërgonte marrëveshjen në Gjykatën Kushtetuese.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here