Massafra : Kujdes, paraja me e rrezikshme se komunizmi! Mesha dhe aktivitete ne “Diten Boterore te  Semureve”

0
821

Ne meshën e celebruar ne katedralen “Shën Shtjefni” për 11 shkurtin, Ditën Botërore te Sëmurëve dhe Punonjësve te Shendetesise, Arqipeshkevi i Shkodrës, Imzot Angelo Massafra kërkoi qe te gjithë te jemi me humane. Masafra theksoi se duhet te jemi te vëmendshëm, pasi paraja po i dëmton njerëzit me shume se komunizmi:

Arqipeshkevi Massafra e ka shfrytëzuar mesazhin qe përcjellë Dita Botërore e te Sëmurëve për tu bere një thirrje te gjithë shqiptareve:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here