Akset te kalueshme pa probleme, Gjergji: ARRSH asnje pergjegjesi per rrugen e Dukagjinit

0
645

Akset nacionale por edhe ato rurale jane te kalueshme pavaresisht situates se reshjeve. Sipas pergjegjesit te sektorit te mirembajtjes  prane autoritetit rrugor te veriut, Zef Gjergji, reshje te debores ka patur vetem ne rrethin e Pukes, por pa krijuar probleme ne qarkullim.

I pyetur per rrugen e Dukagjinit e cila vijon te jete e bllokuar, Gjergji tha se nuk eshte pergjegjesi e ARRSH, dhe kjo e fundit nuk ka perse te nderhyje per akse qe nuk i takojne.

Ndonese ditet e fundit ka patur reshje te konsiderueshme, sipas autoritetit rrugor te veriut, asnje rruge nuk ndodhet e bllokuar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here