Thursday, March 30, 2023
Home Aktualitet Oficerë sigurie edhe nëpër shkolla…

Oficerë sigurie edhe nëpër shkolla…

0
597

 

Kryeministri Edi Rama bëri të ditur se në shkollat e vendit tani do të ketë oficerë sigurie për të rritur sa më shumë sigurinë nëpër këto instiotucione arsimore.

Lajmin u bë i ditur gjatë prezantimit të platformës “siguria në shkolla”

Rama: Oficerët e sigurisë do të jenë të gjithë persona të shkolluar që do të kenë kaluar edhe akademinë e sigurisë, persona të trajnuar posaçërisht në këtë detyrë, që nuk është një detyrë policie, por një detyrë shumë më e lidhur me bashkëpunimin brenda komunitetit dhe do të jenë miq të mësuesve, nxënësve dhe prindërve., Pra do të kompensiojnë një boshllëk që prindërit, mësusesit dhe nxënësit nuk e mbushin dot.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here