Plani per permiresimin e sherbimit te kullimit, Gjuraj: Plani i dobishem, mbetet sfide zbatimi i tij ne terren

0
768

 

Projekti “permiresimi i sherbimit te kullimit”  tashme eshte nje plan i plote i cili qe nga janari i eshte vene ne dispozicion Bashkise Shkoder. Fatlum Nurja, hartues i ketij plani those se eshte ne dore te Bashkise, zbatimi ose jo i perpikte i tij.

Nenkryetari i Bashkise Shkoder Arben Gjuraj e sheh te rendesishme perfundimin dhe miratimin ne keshillin bashkiak te ketij dokumenti, pasi aty gjenden bazat e organizimit te punes per te pakten 3 vite. Ndonese pranon faktin se realizimi mbetet nje sfide.

Pergjate ketij viti sipas planit jane te ndara ditet ku bashkia Shkoder do te nderhyje. Nje plan ky i cili do ti jape mndesi cdo banori qe te monitoroje punen e pushtetit vendor ne hapjen e kanaleve kulluese dhe vaditese. Zbatimi i ketij plani mendohet te kete nje impakt pozitiv per fermeret por edhe per parandalimin e permbytjeve me pas.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here