Thursday, March 23, 2023
Home Aktualitet Komisioni i Kualifikimit ndërpret “vettingun” për ish-anëtarin e Kushtetueses

Komisioni i Kualifikimit ndërpret “vettingun” për ish-anëtarin e Kushtetueses

0
604

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit njofton se trupa gjykuese, e përbërë nga Brunilda Bekteshi (kryesuese), Etleda Çiftja dhe Genta Tafa (Bungo) (relatore), pasi mori dijeni për vendimin lënien e detyrës së anëtarit të Gjykatës Kushtetuese Besnik Imeraj ka vendosur ndërprerjen e procedurave të rivlerësimit për të.

Vendimi është marrë dy javë pasi Imeraj ka dhënë dorëheqjen nga detyra e anëtarit të gjykatës kushtetuese. teksa presidenti tashmë ka hapur procedurën e konkurrimit për vendin e mbetur vakant pas lënies para kohe të detyrës së Imeraj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here