Skema e nd/ekonomike, torture per qytetaret ne Shkoder: “Prej ditesh presim ne radhe, asnje pergjigje perse refuzohemi”

0
1045

Vetem nje dite pasi drejtoria e sherbimeve sociale dha apel te qarte per administratoret shoqeror qe te bejne me pergjegjesi punen e tyre, pas dyerve te aplikimit per ndihme ekonomike kete te marte eshte kjo situate.

Familjare me probleme te ndryshme, ku askush nuk di tu thote perse i eshte refuzuar ndihma ekonomike, duke i sorollatur prej ditesh ne dyert e institucioneve.

Ne disa raste mos plotesimi i dokumenteve te duhura, e ne disa te tjera papergjegjshmeria e administratoreve shoqeror sot kane bere qe skema e re e ndihmes ekonomike te kthehet ne nje makth pafund per keto shtresa ne nevoje. Ata bejne thirrje drejt sherbimit social qe te marre masat e duhura, pasi situata ne zyrat aplikuese eshte bere e paperballueshme. Rradhe pafund, dhe asnje pergjigje orientuese.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here