Arta Marku në analizen e Krimeve të Rënda, mesazhe të saj për goditjen e grupeve kriminale dhe korrupsionit…

0
641

Në kuader të analizave të organeve të akuzës, sot pritet që Prokurorja e Përgjithshme Arta Marku të marrë pjesë në analizen vjetore të Prokurorisë për Krime të Renda si dhe të Apelit. Analiza pritet të nisë rteh orës 13 dhe pas takimeve në disa rrethe dhe porosive që ka lënë Arta Marku, pritet që edhe në këto institucione të jënë të përfshira mesazhe të saj për goditjen e grupeve kriminale dhe korrupsionit të nivele te larta. Nëse do të flitet për dosjen Tahiri e cila është në proces në Porkuroinë e Krimeve të rënda.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here