“Dashuro,mos vrit”

0
1068

Disa vajza e gra janë bashkuar për të dhënë një mesazh të fuqishëm sot në ditën e Shën Valentinit.

Ato kanë shkruar nëpër muret e kryeqytetit mesazhe sensibilizuese ndaj burrave që vrasin gratë.

“Gjatë gjithë vitit gratë dëgjojnë t’u thuhet: Kush të rreh të do! Gjatë gjithë vitit, gratë dëgjojnë t’u thuhet: Fati i gruas janë lotët! Gjatë gjithë vitit, gratë dëgjojnë t’u thuhet: “Grueja asht shakull për me bajtë”.

Ndërkohë çdo 14 shkurt, gratë shqiptare dëgjojnë t’u thuhet sa shumë i duan burrat i tyre, ato marrin dhurata, lule dhe çokollata. Afërsisht çdo dy javë gratë vriten prej burrave të tyre me thika, sëpata dhe plumba. Por dashuria e vërtetë nuk vret! Krimi i pasionit është thjesht krim! Pasioni nuk rreh, as vret! Kush dashuron nuk ngre dorë ndaj njeriut që do! Kush të rreh NUK të do! Prandaj Dashuro, Mos Vrit!”, thonë në mesazhin e tyre vajzat e gratë e lëvizjes feministe në Shqipëri.

image1.jpeg

image2.jpeg

image3.jpeg

image4_copy.jpeg

image5.jpeg

image6.jpeg

image7.jpeg

image8.jpeg

image9.jpeg

image10.jpeg

image11.jpeg

image12.jpeg

image14.jpeg

image15.jpegimage16.jpegimage17.jpeg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here