Wednesday, March 29, 2023
Home Aktualitet Deputeti i Bundestagut: Ish-ministrit Tahiri duhet t’i ishte hequr imuniteti

Deputeti i Bundestagut: Ish-ministrit Tahiri duhet t’i ishte hequr imuniteti

0
554

Deputeti i Bundestagut gjerman Thorsten Frei tha se ish-ministrit Tahiri duhet ti ishte hequr mandati.

Deputeti i Bundestagut: Konstatojmë se situata është e tillë që pikërishtr në fushën e vettingut dhe luftës ndaj korrupsionit dhe krimit të organizuar ka progres, por edhe rastet e mëdha, për peshqit e mëdhe mbetet për të parë nëse do të ketë pasoja, nëse ka vërtet goditje reale ndaj krimit të organizuar në përmasa të mëdha.

Me shumë vëmendje Kam ndjekur rastin e ish-ministrit të Brendshëm Saimir Tahiri dhe kam ndjekur faktin si është trajtuar ky rast në pikëpamjen politike. Në pikëpamjen time është një problem madhe që nuk është arritur që në Parlament, në qëndrimin time besoj që kjo duhet të kishte ndodhur në parlament për të hequr imunitetin pa diskutime të mëdha në Parlament.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here