Saturday, April 1, 2023
Home Aktualitet Katër ministra të Shqipërisë dhe Kosovës firmosin marrëshevjen për arsimin e gjuhës...

Katër ministra të Shqipërisë dhe Kosovës firmosin marrëshevjen për arsimin e gjuhës shqipe në disasporë

0
596

Ministrat e Arsimit dhe Diasporës të Shqipërisë dhe Kosovës zhvilluan një takim të përbashkët në Tiranë ku patën  në fokus arsimin shqip në diasporë dhe diskutime mbi marrëveshjet e arritura mes Shqipërisë dhe Kosovës. Pas takimit 4 ministrat Nikolla, Majko, Gashi dhe Bytyçi publikuan rezultatet e diskutimit.

Nikolla: Tekste të përbashkëta dhe një ekip të përbashkët menaxhimi për gjithçka që lidhet me punësimin e mësuesve, trajtimin e tyre dhe të gjitha problematikat që kërkojnë zgjidhje nga ekipet e përbashkëta e dy vendeve tona, për të realizuar angazhimin tonë një arsim cilësor të gjuhës shqipe në diasporë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here