Qytetaret zhvendosen tek sherbimi social, Tula: Duhet te riaplikoni serish, e vetmja mundesi

0
723

Jo vetem qendra aplikuese, por edhe zyra e sherbimit social eshte kthyer ne nje zone kaosi kete te merkure. Kjo mendohet te jete edhe arsyeja perse titullarja Valbona Tula mungoj ne takimin qe u zhvillua ne bashkine Shkoder. Dhjetera qytetare i jane ankuarkesaj te fundit, pasi refuzimi i tyre ka qene i padrejte.

Perjashtimi i pjeses me te madhe te aplikimeve, dhe kerkesa per riaplikim ne nje dite te vetme ka sjelle rradhe dhe kaos ne cdo zyre te 5 lagjeve te qytetit. Vetem pergjate ketyre dy diteve ne bashkine e shkodres kane riaplikuar rreth 4000 te refuzuar, me shpresen se do te rifuten ne skemen e ndihmes ekonomike.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here