Situata nga moti i keq, 22 borëpastruese në rrugën e kombit…

0
720

Reshjet e dëborës kanë vështirësuar kalimin, kryesisht në zonat veriore.

Fotot që shikoni janë nga Rruga e Kombit aty ku 22 borëpastruese të kompanise koncesionare janë në segmentet Milot-Tuneli i Thirrës dhe në Tuneli i Thirrës-Morinë.

Borëpastrueset po heqin dëborën nga rruga me qëllim qarkullimin e lirë të mjeteve.

r1.jpg

r2.jpg

r3.jpg

r4.jpg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here