Monday, March 27, 2023
Home Arsim Deputetja e PD, Duma: Universiteti publik duhet të bëhet një herë universitet,...

Deputetja e PD, Duma: Universiteti publik duhet të bëhet një herë universitet, pastaj të dalë në treg

0
656

Zëdhënësja e grupit të Partisë Demokratike, Grida Duma, deklaroi se universitet nuk ka kapacitete të konkurrojë në mënyrë menaxheriale.

Duma: Universiteti publik nuk ka kapacitete të konkurrojë në mënyrë menaxheriale. Tregu është liberalizuar me koha, ligji është sotPrivatët i kanë vendosur tarifat sa kanë dashur vet dhe tregu është liberalizuar. Universiteti publik duhet të bëhet një herë universitet, pastaj duhet të dalë në treg. Nëse nuk bëhet universitet nuk mund të dalë në treg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here