Lëvizje në radhët Policisë së Shtetit, Ardi Veliu do kete nje zevendes femer

0
900

Drejtori i Policisë së Shtetit, Ardi Veliu do të ketë zëvendës një femër.

Aida Hajnaj emërohet si nëndrejtore e Policisë së Shtetit.

Ndërkohë, Alti Qato emërohet përfundimisht drejtor policie në Qarkun e Elbasanit, pas komandimit disa mujor në këtë qark.

Nga ana tjetër, Gjovalin Lokal emërohet si drejtor i rendit dhe sigurisë në Policinë e Shtetit.

Në krye të drejtorisë së Kufirit dhe Emigracionit në Tiranë do të jetë një femër. Drejtues në këtë pozicion do të jetë Enkelejda Tosku.

Bledar Çeliku nga Drejtor i Policisë Lezhë emërohet në Taskën Forcën e Policisë së Shtetit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here