Lëvizje të tjera në Policinë e Shtetit, Altin Qato emerohet ne Elbasan

0
1015

Lëvizje të tjera në mesin e drejtuesve të Policisë së Shtetit. Pas Altin Qatos që është emëruar Drejtor i Drejtorisë Vendore të Policisë së Elbasanit, të tjera ndryshime në postet drejtuese.

 Aida Hajnaj emërohet Nëndrejtore e Policisë së Shtetit duke zëvendësuar në këtë mënyrë Rebani Jaupaj. Ky u fundit tashmë do të drejtojë Drejtorinë e Menaxhimit të të dhënave në Policinë e Shtetit.

 

Enkelejda Tosku emërohet Drejtoreshë e Kufirit dhe Emigracionit në Tiranë. Bledar Çeliku prej 5 ditësh nuk është më Drejtor i Policisë Vendore Lezhë por është emëruar Drejtor i Njësisë së Task Forcës.

Kastriot Skënderi emërohet Drejtori i Policisë së Tiranës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here