Drejtori i Policisë së Shtetit nga Shkodra: Në fokus kryesor goditja e grupeve kriminale…

0
899

Nga Shkodra, Drejtori i Policisë së Shtetit, Ardi Veliu prezantoi tre prioritetet e policisë në Shkodër, por jo vetëm.

Sipas tij fokusi kryesor për vitin 2018 do të jetë goditja e grupeve kriminale.

Veliu: Fokusi kryesor do të vazhdojë pandërprerje goditja e veprimtarisë së grupeve kriminale në kuadër të operacionit forca e ligjit. Prioriteti i dytë do të jetë lufta dhe goditja që do ti bëhet evidentimit të numrit të personave të cilët janë evidentuar gjatë viteve të kaluara si persona të cilët kanë ushtruar aktivitetin e kultivimit të lëndëve narkotike dhe minimizimi në maksimum të sipërfaqeve të mbjella me bimë narkotike dhe të numrit të bimëve narkotike.

Kryepolici tha se në Shkodër ka persona që ushtrojnë aktivitet kriminal, po nuk mund të konsiderohet si vend problematik.

Veliu: Në Shkodër kemi persona që ushtrojnë aktivitet kriminal, ashtu si policia është duke i goditur dhe duke i ndëshkuar në bashkëpunim me prokurorinë e rrethit.

Në Shkodër u prezantua edhe drejtori i ri i policisë vendore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here