Klasat kolektive i nenshtrohen provimit, Kopliku: Program i posaçem mesimor dhe pershtatje ndaj sistemit te ri

0
1313

Ne dar Shkoder jane 118 klasa kolektive te ndara ne 60 shkolla. Nxenesit e tyre i jane nenshtruar nje provimi te vecante me qellim testimin e njohurive te tyre. Femijet qe do te jene nen mesatare do te kene nje program te vecante mesimor

Ne te njejten linje per klasat kolektive eshte edhe program 3 lende ne 6 ore. Kopliku thote se modelet mesimore jane derguar te gatshme prane shkollave, duke pershtatur te njejten lende per 2 klasat

Sistemi i ri mesimor ka 3 jave qe aplikohet dhe per drejtorine e arsimit, po rezulton i suksesshem duke mos patur kontestime as nga prinderit e as nga femijet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here