Viti i Ri Kinez sjelle dhurata ne Shkoder, Yubin: Jemi përgjigjur ftesës se Presidentit, Ilir Meta,për jetimet  

0
687

31 fëmijët e Shtëpisë se Fëmijës 06-16 vjeç Shkoder kane marre dhuratat e Vitit te Ri Kinez. Është kujdesur për këtë Shoqata e Miqësisë Kine – Shqipëri dhe Ambasada Kineze ne Tirane, e cila u shpërngul për disa ore ne Shkoder.

Zevendesambasadori Kinez, Bai Yubin, tha se me këtë mënyrë i janë përgjigjur ftesës se Presidentit te Shqipërisë, Ilir Meta, i cili ka kërkuar me shume përkujdesje ndaj fëmijëve jetim:

Dhe per kete atmosfere, falënderimi ne emer te Shtepise se Femijes, nu ka munguar:

Aktiviteti ne shtepine e femijes Shkoder ka vijuar gjate, ku te pranishmit përjetuan emocionet e vitit te ri kinez, i cili paralajmëron ardhjen e pranveres.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here