Rrezimi i bustit te Enver Hoxhes, kerkohet mbeshtetja e studenteve per dokumentimin e vuajtjeve te regjimit komunist…

0
682

Autoriteti i hapjes se dosjeve takim edhe ne senatin e universitetit “Luigj Gurakuqi” ku kerkohet mbeshtetja e pedagogeve dhe studenteve, per dokumentimin e vuajteve gjate regjimit komunist. Kjo mbeshtetur ne projektin “Edhe muret kane veshe”!

I pranishem edhe Prefekti Qarkut te Shkodres,Çesk Millja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here