Bllokuesit ne pedonale, pa asnje funksion, drejtuesit gjejne “shtigje” te tjera per te qarkulluar ne pedonale

0
1059

Ndonese u vendosen per te bllokuar qarkullimin ne perputhje me oraret perkatese, pistonet ne hyrje te pedonales nuk po kryejne anje funksion. Kjo sepse drejtuesit e mjeteve kane gjetur te tjera rrugedalje per te qarkulluar, edhe pse tabelat tregojne se qarkullimi eshte i ndaluar.

Edhe vete qytetaret e quajne absurd kete, teksa thone se institucionet duhet te bejne siç duhet detyren, ndersa kerkojne ndergjegjesim edhe te drejtuesve te mjeteve per te respektuar rregullat e qarkullimit.

Ne orarin qe femijet dalin nga shkolla, prinderit detyrohen qe ti shoqerojne pasi rreziku ne pedonale eshte prezent cdo dite. Mjete qe qakullojne pa u shqetesuar, dhe nje polici bashkiake dhe rrugore qe nuk kryejne si duhet detyren e tyre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here