Siguria rrugore jo vetëm tek Harku i Berdices, drejtuesit e mjeteve: Te vendoset sinjalistika deri ne Velipoje

0
1510

Ne segmentin rrugor mbi 500 metra tek Harku i Berdices 24 orët e fundit janë  përqendruar punimet kryesor te lotit te pare te rrugës Shkoder – Velipoje, dhe për rrjedhoje edhe qarkullimi i automjeteve është vështirësuar. Kjo për faktin se këtu është edhe nyja me e rëndësishme e këtij aksi qe bashkon dhe ndanë njëherësh bashkohen automjete nga 3 drejtime,  prandaj dhe po ndërtohet rrethrrotullimi i zgjeruar:

Punimet nga njëra ane dhe qarkullimi i dendur i automjeteve ne tjetër, krijojnë terren për aksidente, ndaj kërkohet vëmendje e veçante nga drejtuesit e mjeteve. Inxhinieri i Sigurisë rrugore për segmentin ku punohet, Gerti Rumija, thotë se janë vendosur tabelat sinjalizuese dhe rrjetat, e gjithashtu jemi ne çdo moment aty ku punohet ndaj shpresojmë te mos këtë asnjë incident:

Rumia thotë se përveç tabelave dhe rrjetave, po instalohen edhe pulsantat qe orientojnë me mire drejtuesit e mjeteve gjate natës:

Por shoferet kërkojnë qe ashtu siç është vendosur ne këtë segment sinjalistika, te vendoset edhe ne segmentet e tjera deri ne Velipoje nga firmat qe kryejnë punimet sipas lotëve te caktuara:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here