Friday, March 24, 2023
Home Aktualitet Kreu i Policisë Rrugore, Tola: Do kërkojmë trefishim të gjobave për celularët…

Kreu i Policisë Rrugore, Tola: Do kërkojmë trefishim të gjobave për celularët…

0
1263

Kreu i Policisë Rrugore, Mitat Tola, thotë se do të ashpërsohen masat për përdorimin e celularit nga drejtuesit e automjeteve.

Tola: Ta sqaroj edhe problemin e celularit. Ka një diskutim të madh që donim ta kalonim në 2014.

Kaluam vetëm rripin e sigurimi, dhe sot nga 20% ka kaluar mbi 60% që e vendosin. Bëmë kërkesë që të ashpërsonim edhe për celularin. U pa si një masë shumë e rëndë. Kërkuam dyfishimin.

Ne me celular e humbasim vëmendjen. Për mua duhet të trefishohet. E kemi gati.

Ka ardhur koha që Kodi Rrugor të ndryshojë. Transporti është në lëvizje. Në Shqipëri janë mbi 600 mijë automjete.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here