Sunday, March 26, 2023
Home Aktualitet Sulçe: Patrullat me radar në rrugë internacionale janë burim aksidenti

Sulçe: Patrullat me radar në rrugë internacionale janë burim aksidenti

0
656

Eksperti i Sigurisë Rrugore Artur Sulçe, thotë se stacionet statike të policisë rrugore në rrugë internacionale kthehen në burim aksidentesh.

Tola: Unë mendoj që këto stacione statike me radar nuk kanë sens sepse kthehen në burim aksidenti nga mënyra e ndalimit që i bëhet shoferi kthehet në burim aksidenti. Nuk ndodh në asnjë vend të botës.

Po të them një element tjetër teknik, nuk bie në sy. Ai del thjesht me makinën dhe radarin pa asnjë tabelë përpara për uljen e shpejtësisë dhe pa lajmëruar.

Ai i ke parë ku dalin punonjësit tuaj?

Në rrugën nga Fushë Kruja për në Shkodër, rri makina private e policit, makina e policisë dhe radari. Nuk lejohet asnjë lloj makine që të jetë statike. Unë flas për elementë të sigurisë.

Kur del ai polici atje është si një zonë pune.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here