Seanca parlamentare, ministri Xhafaj prezanton projektligjin për Vetingun në Polici

0
687

Kuvendi i Shqipërisë u mblodh sot në një seancë plenare, duke thyer rutinën e ditës së enjte.

Seanca është hapur me paraqitjen nga ministri i Brendshëm Fatmir Xhafaj të  draftit të ligjit për Vetingun në Polici, Gardë dhe SHÇBA: “Projektligji “Për vlerësimin kalimtar dhe periodik të punonjësve të Policisë së Shtetit, Gardës së Republikës dhe Shërbimit për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat në Ministrinë e Brendshme”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here