Pergjate 2 muajve te pare te ketij viti vetem ne qendren shendetesore numer 1 jane kryer rreth 360 check up. Kjo behet e ditur nga mjekja Hedije Bilali e cila tha se ne numrin e ulet te check up-eve ka ndikuar edhe viroza  gripale, pasi ne keto kushte qytetaret nuk mund te kryejne kontrollin shendetesor falas.

Semundjet me te shpeshta vijojne qe te jene niveli i yndyrave ne gjak dhe diabeti, kete mjekja e lidh me jeten sedentare dhe keq – ushqyerjen.

Qytetaret jane te ndare ne dv kampe, nga ata qe thone se e kane kryer check up-in, por mbeten skeptik per vertetesine e analizave. Por ekzistojne edhe qytetare qe nuk kane informacionin e duhur per keto analiza

Check up-i eshte falas dhe kryhet nga mosha 35 deri ne 70 vjec.

LEAVE A REPLY