Ne kuader te 7 marsit, keshilli i qarkut Shkoder ka akorduar tituj nderi per 3 mesues te dalluar ne dekada per 3 mesues te Shkodres. Pas vdekjes Mesuesit te popullit Millosh Gjergj Nikolla iu akordua titulli “Nder i qarkut Shkoder”, cmim qe iu dorezua mbeses se tij

Mirnjohje iu dhane edhe mesuesve Zef Çoba dhe Alfred Çapaliku, per contribute te larta ne fushat perkatese te mesimdhenjes

Mirnjohjet per 3 figurat e larta te arsimit shqiptar erdhen ne festen dedikuar figures se mesuesit.Migjeni ka sherbyer per shume vite si mesues ne Vrake te Shkodres e me pas edhe ne qytetin e Pukes. Zef Çoba dhe Alfred Çapaliku vijojne edhe sot qe te japin kontributin e pashlyer ne eeukimin e brezave.

LEAVE A REPLY